Press

Suosikkisarja Roba saa vihdoin jatkoa - Uusi kausi alkaa C Moressa 23.5.

Elokuvat & Sarjat

Suosikkisarja Roba saa vihdoin jatkoa - Uusi kausi alkaa C Moressa 23.5.

Kahdella Kultaisella Venlalla palkittu, suomalaisten suosikiksi kasvanut C More Alkuperäissarja Roba saa vihdoin jatkoa tänä keväänä. Poliisidraaman uusi, neljäs tuotantokausi alkaa C Moressa 23. toukokuuta. Ensimmäisellä viikolla sarjan vauhdikkaista käänteistä nautitaan C Moressa kahden jakson verran, ja siitä eteenpäin jakso viikossa. Uudella Roba-kaudella on mukana aiemmilta kausilta tuttuja hahmoja sekä useampi uusi kasvo.


Neljännen tuotantokauden jaksoissa on kulunut noin neljä vuotta aiemmista tapahtumista. Poliisihallituksen tavoitteet ovat entistä raflaavammat: Suomesta halutaan EU:n turvallisin ja tasavertaisin maa, vaikka kansalaiset kokevat enemmän turvattomuutta kuin koskaan. Pahimpina uhkakuvina pidetään laitonta maahanmuuttoa, ääriliikkeitä, jengiytymistä sekä nuorten syrjäytymistä. Paineista huolimatta poliisin pitää näkyä positiivisella tavalla, hyödyntää sosiaalista mediaa ja kohdata rikollisuuden uudet muodot.

Rooleissa nähdään aiemmilta tuotantokausilta tuttujen Kari Hietalahden, Leena Pöystin, Riku Niemisen, Tiina Lymin, Aku Hirviniemen, Ilari Johanssonin, Mari Perankosken ja Rauno Ahosen lisäksi uusia kasvoja, kuten Andrei Alén, Mimosa Willamo, Deogracias Masomi ja Linnea Skog. Kauden aikana sarjassa vilahtaa myös nimekkäitä vierailijoita, kuten Risto Kaskilahti, Kirsi Ylijoki, Milka Ahlroth, Jenni Banerjee, Ville Tiihonen, Timo Lavikainen, Leena Uotila, Sinikka Sokka, Leo Honkonen, Pamela Tola, Janus Hanski, Arttu Kapulainen ja Helmi-Leena Nummela.

Neljännen kauden käsikirjoitustiimiä vetää Tatiana Elf. Kauden ohjaavat Antti Heikki Pesonen, Inari Niemi ja Jäppi Savolainen. Roban tuottaa MTV:lle Yellow Film & TV.


Roba 4. kausi -videotraileri katsottavissa täältä.


Roban 4. kausi C More -suoratoistopalvelussa torstaisin 23.5. alkaen ja C More Maxilla maanantaisin 27.5. alkaen. Sarjasta nähdään C Moressa julkaisupäivänä kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa. Jaksoja on yhteensä 10. C Moresta löytyy myös Roban kaikki aiemmat kaudet. Sarja nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla. 

Taustaa
Roban 1. kausi palkittiin vuonna 2013 Kultaisella Venlalla ja Kari Hietalahti nappasi roolistaan parhaan miesnäyttelijän palkinnon. Sarja on kahminut vuosien varrella lisäksi yhdeksän Kultainen Venla -ehdokkuutta. Parhaimmillaan Roba on kerännyt MTV3:lla yli miljoona katsojaa ja keskimääräinenkin katsojaluku oli noin 800 000. Myös C Moressa Roba on ollut koko ajan katsotuimpien sarjojen kärkikymmenikössä. 

Kuvat ja logot

Asiantuntijat

Ohjelmakuvat

Logot

Ohjelmistomuutokset

Lisää sähköpostiosoitteesi jos haluat ilmoituksen ohjelmistomuutoksistamme.

Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä uudelleen

Ohjeet on lähetetty!

Yhteystiedot

Maritta Kettunen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / kotimainen draama)
maritta.kettunen@mtv.fi

Heini Nieminen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / elokuvat, ulkomaiset sarjat)
heini.nieminen@mtv.fi

Lisää kuvia:
http://bit.ly/cmorepressfi