Press

Odotettu uutuussarja Catch-22 alkaa C Moressa toukokuun 20. päivä

Elokuvat & Sarjat

Odotettu uutuussarja Catch-22 alkaa C Moressa toukokuun 20. päivä

Kevään ehdottomasti odotetuimpia uutuussarjoja on lukuisilla nimekkäillä tähdillä varustettu Catch-22. Sarja perustuu Joseph Hellerin palkittuun, samannimiseen kirjaan. Golden Globe® ja Oscar® -palkittu George Clooney on sarjassa niin ohjaajana, näyttelijänä kuin tuottajana.

 

Clooneyn rinnalla kuusiosaisessa draamasarjassa nähdään Christopher Abbott (Girls), pitkän linjan näyttelijät Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street, Bloodline) ja Golden Globe® -palkittu Hugh Laurie (House) sekä muun muassa Bond-leffoista tunnettu Giancarlo Giannini (Quantum of Solace, Casino Royale). Clooney on ohjannut jaksoista kaksi.

Catch-22 kertoo sotimiseen kyllästyneestä toisen maailmansodan hävittäjälentäjä John Yossarianista (Abbott), joka on raivoissaan siitä, että tuhannet tuntemattomat ihmiset haluavat hänet hengiltä.

Vihollissotilaat eivät kuitenkaan ole Yossarianin suurin ongelma, vaan pääasiallinen syypää hänen kurjuuteensa on oma armeija, joka nostaa jatkuvasti palveluksen täyttämiseksi vaadittavien lentojen määrää. Mikäli Yossarian yrittää vältellä armeijan hänelle antamia tehtäviä, hän rikkoo kieroa byrokraattista sääntöä, joka tunnetaan nimellä Catch-22.

Amerikkalaisittain pattitilannetta tarkoittavan catch-22:n mukaan oman henkensä puolesta pelkääminen todellisen vaaran edessä on rationaalista toimintaa, kuolemanvaarallisille lennoille osallistuminen omasta vapaasta tahdosta puolestaan hulluutta. Jos lentäjä pyytää päästä pois palveluksesta kuolemanpelkonsa vuoksi, hän on selvästi tervejärkinen eikä siksi voi saada vapautusta palveluksesta mielenvikaisuuteen vedoten.

Catch-22:n on tuottanut Paramount Television, Anonymous Content, George Clooney ja Grant Heslov.

Catch-22 C Moressa 20.5. alkaen. Sarjasta julkaistaan yksi jakso aina maanantaisin.

C More -suoratoistopalvelussa jaksot katsottavissa maanantaisin noin klo 8.00.
C More Series -kanavalla ensi-ilta 20.5. klo 23.20, seuraavat jaksot maanantaisin klo 22.00

Kuvat ja logot

Asiantuntijat

Ohjelmakuvat

Logot

Ohjelmistomuutokset

Lisää sähköpostiosoitteesi jos haluat ilmoituksen ohjelmistomuutoksistamme.

Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä uudelleen

Ohjeet on lähetetty!

Yhteystiedot

Maritta Kettunen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / kotimainen draama)
maritta.kettunen@mtv.fi

Heini Nieminen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / elokuvat, ulkomaiset sarjat)
heini.nieminen@mtv.fi

Lisää kuvia:
http://bit.ly/cmorepressfi