Press

On aika tulla onnellisemmaksi - Onnelan 2. kausi alkaa C Moressa torstaina 22.11.

Elokuvat & Sarjat

Hammaslääkärinä työskentelevä Antti ja hänen näyttelijäpuolisonsa Saara ovat saaneet perheenlisäystä. Antti päättää ottaa kumppanuudessakin askeleen eteenpäin ja hän kosii Saaraa siinä onnistuen - naapurin Jormalta yllättäen ja pyytämättä tulleesta avusta huolimatta. Matkalla avioliiton satamaan pitää kuitenkin vielä päättää miten jaetaan kotityöt, keitä kutsutaan häihin, kuinka hoidetaan lasta oikein ja myös kohdata oma keskeneräisyys puolisona ja vanhempana. Omissakin vanhemmissa on kestämistä, sillä Antin äiti ajautuu suhteeseen naapurin Torstin kanssa, mitä Antin on vaikea sulattaa. Vaikeuksien kanssa kamppaillaan naapurissakin, sillä uusi lastenhoitaja herättää mustasukkaisuutta Metessä. Myös Markuksella lähtee mielikuvitus laukkaamaan, ja hän päätyy diagnosoimaan itselleen kohtalokkaan sairauden. Saara hakee elämältään muutakin kuin äitinä olemista, ja hakeutuu niin rimpsalle kuin koekuvauksiinkin.

Keski-ikäisten ja keskionnellisten parien arkea ja onnenetsintää seurataan koomisten ja katastrofaalisten tilanteiden kautta. Miten ihmeessä yksinkertaisiin tavoitteisiin pääseminen voi olla niin turkasen monimutkaista?

— Lähdin innoissani ohjaamaan Onnelan 2. kautta. Pyörää ei tarvinnut keksiä uudelleen kun yksi kausi oli jo takana, mutta sain kuitenkin jättää oman kädenjälkeni lopputulokseen. Ohjaajan työtä helpottaa valtavasti, kun käsikirjoitus on näin hyvä ja näyttelijät taitavia, ohjaaja Jaakko Saariluoma kertoo.

2. kaudella nähdään isommissa rooleissa Leena Uotila Antin äitinä, Antti Virmavirta Naapurin Torstina ja Saara Kotkaniemi Meten bestiksena Kristiinana. Kristiinan poikaystävää sekä Markuksen vanhaa tuttavaa esittää Mikko Leppilampi. Myös Saaran vanhemmat (Marja Packalen ja Esko Roine) tulevat mukaan kuvioihin.

Alkuperäisversio Solsidania tulossa lisää

Onnela perustuu ruotsalaiskomediaan Solsidan - Onnea onkimassa. Lokakuussa tiedotettiin menestyssarjan saavan jatkoa kolmen uuden tuotantokauden verran. Uusia jaksoja tähdittävät kaikki sarjan kuusi alkuperäistä päänäyttelijää. Uusin, 6. kausi saa ensi-iltansa C Moressa loppuvuodesta 2019. Solsidanin kaudet 1-5 ovat katsottavissa C Moressa tälläkin hetkellä.

Myös supersuosittu Solsidan-elokuva on tulossa C Moreen joulukuussa. Elokuva sai ensi-iltansa joulukuussa 2017 ja se nousi nopeasti Suomen suosituimmaksi ruotsalaiselokuvaksi liki 20 vuoteen. 
  Onnela alkaa C Moren suoratoistopalvelussa (cmore.fi) torstaina 22.11. Sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä 10.  Onnelan 2. kausi esitetään myöhemmin MTV:n kanavilla. C Moren suoratoistopalvelun lisäksi Onnela tulee näkymään 22.11. lähtien myös DNA:n sekä Elisa Viihteen C More -tilaajille ja vielä tämän vuoden aikana Telian C More -tilaajille. Toistaiseksi sarja ei näy muiden operaattoreiden C More -tilauksissa. Onnelan 2. kautta ei nähdä C Moren maksukanavilla.
  Onnelan tuottaa Zodiak Finland Oy.

Kuvat ja logot

Asiantuntijat

Ohjelmakuvat

Logot

Ohjelmistomuutokset

Lisää sähköpostiosoitteesi jos haluat ilmoituksen ohjelmistomuutoksistamme.

Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä uudelleen

Ohjeet on lähetetty!

Yhteystiedot

Maritta Kettunen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / kotimainen draama)
maritta.kettunen@mtv.fi

Heini Nieminen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / elokuvat, ulkomaiset sarjat)
heini.nieminen@mtv.fi

Lisää kuvia:
http://bit.ly/cmorepressfi