Press

Alexander Skarsgårdin tähdittämä The Little Drummer Girl alkaa C Moressa - Metsästäjät ja Totuus Harry Quebertin tapauksesta täydentävät ulkomaisen laatudraaman tarjontaa

Elokuvat & Sarjat

Marraskuu käynnistyy Totuus Harry Quebertin tapauksesta -menestyskirjan sarjaversiolla, jonka pääosassa nähdään Greyn anatomia - ja Bridget Jones's Baby -tähti Patrick Dempsey. Syyskuussa maailmanensi-iltansa saanut sarja nähdään C Moressa tuoreeltaan. Alati synkkenevään vuodenaikaan sopii täydellisesti yksi viime vuosien synkimmistä draamakomedioista, UnREAL. Realitysarjojen kulisseista kertovassa sarjassa yhdistyvät laatu ja kokemuksen syvä rintaääni: UnREALin takana ovat mm. Sharp Object -sarjan luoja Marti Noxon sekä vuosia Unelmien poikamiehessä tuottajana työskennellyt Sarah Gertrude Shapiro.

Rikosten polulle johdattaa ruotsalaisen menestyselokuva Metsästäjien nimeä kantava sarja. Metsästäjien joukossa on myös suomalaisverta: elokuvassakin pääosaa esittäneen Rolf Lassgårdin rinnalla nähdään mm. Aallonmurtajan Pelle Heikkilä. Takuuvarmat kauhunväristykset takaa kriitikoiden kehuma creepypasta-sarja Channel Zero ja sen 4. kausi nimeltään The Dream Door.

Joulun odotus käynnistyy rumpujen pärinällä, kun jännityssarja The Little Drummer Girl alkaa C Moressa. Huippunimillä kuorrutettu John le Carrén kirjaan perustuvaa sarjaa tähdittävät mm. Alexander Skarsgård sekä Michael Shannon. Jouluaattona suosikkisarja The Affair jatkuu 4. kauden jaksoin ja joulupäivänä taas päästään ratkomaan rikoksia Agatha Christien malliin, kun Syyttömyyden taakka alkaa.

Loppuvuoden kansainväliset laatusarjat

Totuus Harry Quebertin tapauksesta

1.11. C More -suoratoistopalvelu

1.11. klo 22.45 C More Series

Amerikkalainen minisarja murhamysteeristä, intohimosta, kateudesta, maineesta, ystävyydestä ja rakkaudesta. Nuori kirjailija Marcus Goldman (Ben Schnetzer) hakee inspiraatiota kuuluisalta kirjailijalta ja entiseltä opettajaltaan Harry Quebertilta (Greyn Anatomiasta tuttu Patrick Dempsey). Eräänä päivänä Marcus saa vahingossa selville, että hänen ihailemallaan oppi-isällä on 30 vuotta aikaisemmin ollut suhde silloin teini-ikäiseen tyttöön Nolaan. Muutama kuukausi sen jälkeenkun suhde palkastui Marcukselle, Nolan ruumiin jäänteet löydetään Harryn talon pihalta. Harryn suhde Nolaan paljastuu ja miestä odottaa vankilatuomio murhasta. Marcus haluaa puolustaa ystäväänsä ja hän alkaa tutkia tapausta, ottaen samalla projektikseen kirjoittaa tutkinnasta kirjan.

Totuus Harry Quebertin tapauksesta perustuu sveitsiläisen kirjailijatähden Joël Dickerin samannimiseen bestseller-jännäriin, jota on verrattu muun muassa Twin Peaksin kaltaisiin klassikoihin. Kirja on käännetty yli 25 kielelle ja sitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 2 miljoonaa kappaletta.

Ohjaaja: Jean-Jaques Annaud. Pääosissa: Patrick Dempsey, Ben Schnetzer, Damon Wayans Jr., Virginia Madsen. USA 2018.

 

UnReal

5.11. C More -suoratoistopalvelu
kaudet 1-4

Nokkela ja synkän realistinen draamakomedia sarja UnReal valottaa kaaosmaista todellisuutta deittailu-realitysarjan kulisseissa. Rachel Goldberg (Shiri Appleby, Roswell) on TV-tuottaja, joka hermoromahduksensa jälkeen palaa tuottamaan Everlasting-nimistä suosittua deittailuohjelmaa entisen pomonsa houkuttelemana. Aiemmin ohjelman hylännyt Rachel saa kollegoiltaan kylmän kohtelun. Vakuuttaakseen niskaan hengittävän pomonsa ja työyhteisönsä tekee Rachel tällä kertaa kaikkensa tehdäkseen ohjelmasta supersuositun – senkin uhalla, että hänen täytyy manipuloida ohjelman kilpalijoita TV-draaman ja katsojalukujen nimissä. Peabody-palkittu ja Emmy-ehdokkaana nähty sarja kertoo mustan huumorin kautta miten tosi-tv:n todellisuus on kaikkea muuta kuin miltä näyttää.

UnREALin takana ovat mm. Sharp Objects -sarjan luoja Marti Noxon sekä vuosia Unelmien poikamiehessä tuottajana työskennellyt Sarah Gertrude Shapiro. 

Pääosissa: Shiri Appleby, Constance Zimmer, Craig Bierko, Freddie Stroma, Josh Kelly, Siobhan Williams. USA 2015-2018.

Sarjan kaikki 4 kautta julkaistaan C Moressa kerralla 5.11.

 

Metsästäjät (Jägarna)

14.11. C More -suoratoistopalvelu
14.11. klo 22 C More First

Odotettu jännityssarja, joka perustuu yhteen Ruotsin kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvista Metsästäjät (1996). Erik Bäckström (myös Metsästäjät-elokuvasta tuttu Rolf Lassgård) on lopettanut poliisin työssään ja palannut maaseudulle rauhoittumaan raskaan konfliktitapauksen jälkeen. Vihollisia alkaa kuitenkin ilmaantua paikalle, kun Erik saa selville hämärän salaisuuden naapuruston sankarista, paikallisesta kaivosurakoitsijasta Markuksesta. Yhtenä sarjan päätähtenä nähdään suomalaisnäyttelijä Pelle Heikkilä (Aallonmurtaja).

Ohjaaja: Jens Jonsson.
Pääosissa: Rolf Lassgård, Johannes Kuhnke, Ia Langhammer, Pelle Heikkilä. Ruotsi 2018.

Sarjasta julkaistaan 14.11. kaksi jaksoa, jonka jälkeen julkaistaan yksi jakso viikossa keskiviikkoisin. Kaudessa on 6 jaksoa.

 

Channel Zero: The Dream Door

29.11. C More -suoratoistopalvelu
30.11. klo 22 C More Series
4. kausi

Henkeäsalpaava kauhuantologia, jossa kerrotaan joka kaudella erillinen tarina. Kriitikoiden kehuja keränneen creepypasta-kauhusarjan uudella 4. kaudella seurataan vastanainutta pariskuntaa, Jilliania ja Tomia, joista molemmilla on synkkiä salaisuuksia ajastaan ennen kuin he tunsivat toisensa. Eräänä päivänä he löytävät kotinsa kellarista mystisen oven, minkä jälkeen menneisyyden kammottava taakka alkaa vainota heidän avioliittoaan – ja henkeään. Myös 3. kausi Butcher's Block on katsottavissa C Moressa.

Ohjaaja: E.L. Katz. 
Pääosissa: Brandon Scott, Maria Sten, Steven Robertson, Steven Weber. USA 2018.

 

The Little Drummer Girl

13.12. C More -suoratoistopalvelu
13.12. C More First

John le Carrén samannimiseen bestselleriin perustuva sarja The Little Drummer Girl on intohimoinen rakkaustarina sekä monikerroksinen, mukaansatempaava trilleri. Uskalias tarina kuvaa maailmaa, jossa roiston ja sankarin, totuuden ja fiktion sekä rakkauden ja vihan rajat ovat häilyviä.

6-osaista minisarjaa tähdittävät Emmy- ja Golden Globe -palkittu Alexander Skarsgård (Big Little Lies, True Blood), kaksinkertainen Oscar-ehdokas Michael Shannon (The Shape of Water, Nocturnal animals) sekä BAFTA-ehdokas Florence Pugh (Lady Macbeth). Sarjan ohjaa visionäärinen elokuvantekijä Park Chan-wook (Oldboy, The Handmaiden), jonka työn tuloksia päästään ihailemaan ensimmäistä kertaa television puolella. Soundtrackin on säveltänyt Parkin kanssa mm. Oldboy-elokuvassa yhteistyötä tehnyt Cho Young-wuk. The Little Drummer Girlin taustalla ovat suositun The Night Manager -sarjan tekijät. 

1970-luvun lopulle sijoittuvassa BBC:n ja AMC:n vakoiludraamassa Charlie-niminen nuori näyttelijätär (Pugh) tapaa mysteerisen Beckerin (Skarsgård) Kreikan-lomallaan. Pian selviää, että miehen motiivit eivät ole puhtaat ja Charlie vedetään mukaan nerokkaan Kurtzin (Shannon) masinoimaan juoneen. Charlie päätyy elämänsä rooliin: kaksoisagentiksi. Lontoon elokuvafestivaaleilla ensiesityksensä saanut sarja on kirvoittanut kriitikoilta loistavia arvioita, joissa on ihasteltu erityisesti sarjan laadukkuutta ja kauneutta sekä päänäyttelijöiden näyttelijäsuorituksia.

Ohjaaja: Park Chan-wook
Käsikirjoitus: Michael Lesslie, Claire Wilson
Pääosissa mm. Alexander Skarsgård, Michael Shannon, Florence Pugh.
UK/USA 2018.

 

The Affair 23.12.

C More -suoratoistopalvelu
4. kausi

Tunteellisessa, Golden Globe -palkitussa amerikkalaisessa draamasarjassa Noah, Helen, Alison ja Cole huomaavat vieraantuneensa toisistaan ja he ovat joutumassa yhä kauemmas siitä, mistä kaikki alkoi. Jokainen heistä on nyt uudessa suhteessa, ja kullakin on päätös tehtävänä, jättääkö menneisyytensä lopullisesti taakse. Tällä kaudella uusina roolihahmoina nähdään mm. Noahin kanssa samassa koulussa työskentelevä Jenelle (Sanaa Lathan) sekä Ben (Ramon Rodriguez), joka on merijalkaväen veteraani ja Alisonin uusi ihastuksen kohde.

 

Agatha Christie: Syyttömyyden taakka

25.12. C More –suoratoistopalvelu

Agatha Christien samannimiseen romaaniin perustuvan jännitysdraaman tapahtumat sijoittuvat 1950-luvulle, jolloin rikas perijätär Rachel Argyll löydetään kuolleena. Surmasta syytetään heidän adoptiopoikaansa Jackiä. Puolitoista vuotta myöhemmin outo vieras saapuu perheen kotitalon ovelle väittäen, että hänellä on Jackille alibi surmayön ajaksi. Vaikka vieraan todistus otetaan kylmästi vastaan, mies muistuttaa, että perheenäidin murhaaja on yhä vapaalla jalalla. UK/USA 2018.

 

 

Kuvat ja logot

Asiantuntijat

Ohjelmakuvat

Logot

Ohjelmistomuutokset

Lisää sähköpostiosoitteesi jos haluat ilmoituksen ohjelmistomuutoksistamme.

Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä uudelleen

Ohjeet on lähetetty!

Yhteystiedot

Maritta Kettunen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / kotimainen draama)
maritta.kettunen@mtv.fi

Heini Nieminen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / elokuvat, ulkomaiset sarjat)
heini.nieminen@mtv.fi

Lisää kuvia:
http://bit.ly/cmorepressfi