Press

C More -ohjelmakirjastopalvelulla katsot elokuvia ja tv-sarjoja rajattomasti kuukausimaksulla

Corporate & Muut

C More -ohjelmakirjastopalvelulla katsot elokuvia ja tv-sarjoja rajattomasti kuukausimaksulla

C More -ohjelmakirjastopalvelun kautta C Moren elokuva- ja tv-sarjasisältöjä voi katsoa niin paljon kuin haluaa ja silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Palvelu on saatavissa MTV Total ja C More –paketin tilaajille antenni- ja kaapelitalouksiin sekä IPTV- ja satelliittitilauksiin osana kanavapakettitilausta.


Kanavapaketin tilaajat näkevät jatkossakin C Moren perinteiset tv-kanavat, mutta saavat myös ilman lisämaksua tilaisuuden nauttia laajasta ja tuoreesta elokuva- ja tv-sarjakirjastosta. C More -ohjelmakirjasto pystyy tarjoamaan asiakkaille runsaasti enemmän elokuvia ja sarjoja kuin perinteisille kanaville mahtuisi.

Lisätietoja palvelusta ja sen saatavuudesta eri jakeluteissä antavat operaattorit.

Tunnelmaan sopiva elokuva löytyy aina

C Moren elokuvatarjonta koostuu usean eri filmiyhtiön tarjonnasta, ja sopimukset takaavat sen, ettei suurinta osaa valikoimasta ole nähtävissä millään muulla kanavalla samanaikaisesti. TV-ensi-iltoihin tulee vuosittain yli 300 uutta elokuvaa, minkä lisäksi ohjelmakirjasto laajentaa tarjontaa tuhansilla vanhemmilla klassikoilla tai pienemmillä eksoottisilla elokuvilla.

Sopimuskumppaneihin kuuluvat mm. Fox, MGM, Paramount, Disney, Universal, Sony, Warner, Nordisk Film sekä Non Stop. Tarjonnassa on myös runsaasti laatudokumentteja.

Suomen laajin ja laadukkain TV-sarjatarjonta

TV-sarjoista C Moren ohjelmistoon kuuluu mm. HBO:n laadukkaita sarjatuotantoja ensimmäisenä ja usein ainoana Suomessa. Jatkossa C More Series -kanavalla sekä ohjelmakirjastopalvelussa nähdään myös useiden muiden tuotantoyhtiöiden, kuten Showtimen, Universalin, Turnerin, Warnerin, Starzin ja BBC:n suosikkisarjoja.

Kuvat ja logot

Asiantuntijat

Ohjelmakuvat

Logot

Ohjelmistomuutokset

Lisää sähköpostiosoitteesi jos haluat ilmoituksen ohjelmistomuutoksistamme.

Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä uudelleen

Ohjeet on lähetetty!

Tulevaa ohjelmistoa

Yhteystiedot

Maritta Kettunen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / kotimainen draama)
maritta.kettunen@mtv.fi

Heini Nieminen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / elokuvat, ulkomaiset sarjat)
heini.nieminen@mtv.fi

Lisää kuvia:
http://bit.ly/cmorepressfi