Press

C More

C Moresta yleisesti

C More -tuoteperhe koostuu suoratoistopalvelusta (cmore.fi) sekä C More -kanavapaketeista. C Moren ydin on helmikuussa 2017 avattu suoratoistopalvelu. C More tarjoaa runsaan kattauksen kansainvälisiä leffoja ja sarjoja, mutta tavallisista videopalveluista poiketen myös kotimaiset ja pohjoismaiset herkut. Ainoana Suomessa C More tarjoaa myös kaikki F1-lähetykset ja MM-kiekon ottelut suorana muun monipuolisen urheilutarjonnan lisäksi – ja lapsille aina suomeksi puhuttua tai tekstitettyä viihdettä.

C More on pohjoismainen yhtiö, jonka Suomen toimintoja hallinnoi MTV Oy. Sekä MTV Oy:n että C Moren emoyhtiön C More Entertainmentin omistaa ruotsalainen mediayhtiö Bonnier AB, joka omistaa myös mm. Ruotsin TV4:n sekä lukuisia kustantamoja ja sanomalehtiä.

 

Suoratoistopalvelu (cmore.fi)

Suomen virallinen viihdekirjasto C More on suomalaisille suunnattu striimauspalvelu, jolla on pelikentän laajin tarjonta. C More tuo samaan palveluun Hollywood-leffat, kansainväliset menestyssarjat, mielenkiintoiset dokumentit, kotimaiset draama- ja komediasarjat, pohjoismaiset suosikit sekä lastenohjelmat ja -elokuvat huippu-urheilun livelähetyksiä unohtamatta. 

C Moressa panostetaan kotimaiseen draamaan, ja C Moren suomalaisia alkuperäissarjoja, mm. Aallonmurtaja, Onnela, Sunnuntailounas sekä Ratamo. C Moressa voi katsoa myös MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmia ilman mainoksia.

Hollywood, Pohjoismaat ja Suomi. Kaikki vihdoin yhdessä.

 

Miten katsoa C Morea

Suoratoistopalvelu toimii tietokoneella, tableteilla sekä älypuhelimilla (iOS ja Android), joista kuvan voi siirtää televisioruudulle Apple AirPlaylla tai Chromecastilla. Älytelevisioista sovellukset löytyvät tällä hetkellä Apple TV:lle, Samsung Smart-TV:lle ja Android TV:lle. Palvelua kehitetään jatkuvasti. Tarvitsetko apua? Aloita täältä: www.cmore.fi/ohjeet

 

Kanavapaketit ja ohjelmakirjastot

C Moren maksukanavia voi seurata operaattoreilta tilattavien C More Total, C More Sport ja C More -pakettien kautta. Maksukanavien lähetyksiä voi katsoa myös C Moren suoratoistopalvelussa.

C More -sisältöjä on tarjolla kaikkien merkittävien suomalaisten operaattoreiden jakeluverkoissa. Kanavia ja sisältöjä voi vastaanottaa joko kaapeli-, laajakaista (IPTV)-, antenni-, satelliittiverkon tai C More –palvelun välityksellä.

Useat operaattorit tarjoavat C More Total ja C More -paketin tilaajille lisämaksutonta C More -ohjelmakirjastopalvelua, jossa voi katsoa samanaikaisesti C Morella esitettäviä elokuvia ja sarjoja rajattomasti silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Operaattoreiden kautta tilattavien C More -kanavapakettien sisältötarjonta poikkeaa jonkin verran suoratoistopalvelun tarjonnasta. Maksukanavilla ei nähdä C Moren suomalaisia alkuperäissarjoja tai muita MTV:n hankkimia ohjelmia.

 

Kanavat

Elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia esittävät kanavat:

- C More First
- C More First HD
- C More Hits
- C More Hits HD
- C More Series
- C More Series HD
- C More Stars
- C More Stars HD
- SF-Kanalen

Urheilukanava

- C More Golf HD

MTV:n C More -kanavat

- C More Sport 1
- C More Sport 2
- C More Max
- C More Juniori

C Moren kanavatarjonnassa voi olla operaattorikohtaisia eroja mm. HD-kanavatarjonnan saatavuuden osalta. Kanavatarjonnan voi tarkistaa omalta operaattorilta.

 

Kuvat ja logot

Asiantuntijat

Ohjelmakuvat

Logot

Ohjelmistomuutokset

Lisää sähköpostiosoitteesi jos haluat ilmoituksen ohjelmistomuutoksistamme.

Tapahtui virhe, ole hyvä ja yritä uudelleen

Ohjeet on lähetetty!

Yhteystiedot

Maritta Kettunen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / kotimainen draama)
maritta.kettunen@mtv.fi

Heini Nieminen, Viestinnän asiantuntija, ohjelmatiedotus & PR (C More / elokuvat, ulkomaiset sarjat)
heini.nieminen@mtv.fi

Lisää kuvia:
http://bit.ly/cmorepressfi